Reserveer direct, wij nemen contact met je op om jouw boeking door te nemen

Vul de datum en locatie in en laat ons weten voor welk pakket je hebt gekozen. Na het versturen nemen wij contact met jou op om zo alle wensen te bespreken. Hierbij ontvang je een prijsopgave met al jouw gekozen opties. Heb je vragen, app ons op +31 620761654 of klik op deze link.

Antwoorden op veelgestelde vragen:

Komen er nog andere kosten bij?

Bij ons zijn alle kosten incl btw. Op en afbouw kosten zijn er niet! Tot 10 km buiten Assen zijn de reiskosten inbegrepen. Daarna betaal je 0,35 per km vanuit Assen. In sommige gevallen komen er parkeerkosten bij.

Hoe werkt het personaliseren?

Wij personaliseren het start en foto scherm helemaal naar eigen wens, geef jouw wensen aan ons door en onze designers doen de rest! Het is ook mogelijk om het startscherm en het fotoframe te personaliseren aan de hand van een uitnodiging of trouwkaart. Hiervoor nemen we per mail of whatsapp altijd vooraf contact op. Het personaliseren doen wij voor je!

Hoelang van te voren moet ik reserveren?

Zolang er nog photobooths beschikbaar zijn, kun je boeken. We krijgen weleens 2 of 3 dagen van tevoren een aanvraag binnen. Neem dus altijd contact met ons op, we bespreken dan samen de mogelijkheden.

Is een donkere ruimte geschikt voor een photobooth?

Onze photobooths zijn voorzien van verlichting zodat de foto's zelfs in donkere ruimtes gemaakt kunnen worden. Het ringlicht wordt gepersonaliseerd naar de thema kleuren van het evenement/feest. Bij het maken van een foto geeft de booth een felle flits!

Hoe werkt het delen van de gemaakte content? (Foto's, gifs en boomerangs)

Nadat je een Foto, Gif, Boomerang of een video hebt gemaakt ontvang je deze direct via Airdrop, Sms, Mail, of door een QR-Code te scannen! Het delen is GRATIS

Kan de photobooth ook buiten staan?

Ja, maar de photobooth moet wel overdekt staan en op een verharde ondergrond. I.v.m. fel zonlicht en oververhitting adviseren we het gebruik van een overkapping zoals een tent. Zorg altijd voor een mogelijkheid tot het verplaatsen naar een binnen locatie bij slecht weer.