Unieke Photobooth Ervaringen met Een Gepersonaliseerde Bubble Bouquet!

Bij Smile4Booth combineren we de magie van photobooth-ervaringen met prachtige, gepersonaliseerde Bubble Bouquets. Geniet van onze Bubble Booth inclusief afdrukken en unieke bloemboeketten op maat!

Samen met Bubble Bouquet NL hebben we een speciaal pakket samengesteld voor bruiloften, verjaardagsfeesten en baby showers.

Het Bubble Booth Pakket bevat:

 • Gepersonaliseerde Bubble Bouquet naar keuze
 • Photobooth inclusief prints
 • Backdrop/achtergrond voor de photobooth
 • Leuke photobooth props
 • Gepersonaliseerde foto frames
 • En nog veel meer!

De Bubble Bouquet word gepersonaliseerd naar eigen wens, denk aan, namen, datums, en bijv een tekst. De inhoud van de ballon kan gevuld worden met bloemen, een knuffel, 3D echo en nog veel meer!

Mis deze unieke kans niet om jouw speciale dag onvergetelijk te maken! Boek nu en laat ons jouw feest omtoveren tot een magisch evenement! De ballon is een cadeau voor jullie zelf en neem je na de huurtijd mee naar huis.

 • Flower Bouqet Giftbox

  Onze prachtige boeketten van kunstbloemen en/of droogbloemen zijn perfect voor elke gelegenheid. Kies uit meerdere kleuren bloemen om jouw stijl te accentueren. Personaliseer je boeket met accentkleuren naar keuze voor het papier en lint. Maak het extra speciaal met een persoonlijke boodschap of namen. Dit maakt ons Bubble Bouquet een uniek en memorabel cadeau. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen of gewoon om iemand blij te maken.

 • Flower Bouqet Gesloten doos

  Onze Flower Bouquet Gesloten Doos is een prachtig boeket van kunstbloemen en/of droogbloemen, beschikbaar in meerdere kleuren. Kies voor een stijlvolle gesloten doos voor een elegante presentatie. Personaliseer je boeket met accentkleuren naar keuze voor het papier en lint. Voeg een persoonlijke touch toe met een naam of speciale boodschap. Dit unieke boeket is ideaal voor bruiloften, verjaardagen, of elke speciale gelegenheid.

 • Baby Balloon

  Vier de komst van een kleintje met onze prachtige Baby Ballon, ideaal voor baby showers of newborn feestjes. Dit boeket van kunstbloemen en/of droogbloemen is beschikbaar in meerdere kleuren om perfect aan te sluiten bij je thema. Kies voor een elegante giftbox of een gesloten doos voor een stijlvolle presentatie. Personaliseer het boeket met accentkleuren naar keuze voor het papier en lint. Voeg een speciale naam of boodschap toe. Het perfecte cadeau om deze bijzondere gelegenheid te vieren.

Geef in de reservering jouw wensen door bij de 2e stap "pakket & ontwerp"

Hoe werkt het?

Kies jouw bubblebouquet

Hierbij kun je kiezen tussen Flowerbouquet en Babyballoon.

De Flowerbouquet is een gepersonaliseerde ballon met een boeket droog- en/of kunstbloemen.

De Babyballoon is een gepersonaliseerde ballon met een babyknuffel en/of kleding erin.

Kies de kleuren van de inhoud

Hierbij kun je kiezen tussen meerdere kleuren bloemen, knuffel, kleding etc.

Kies accentkleur (papier/lint)

Hierbij kun je je kleur kiezen voor het papier/lint. Meerdere kleuren beschikbaar.

Personalisatie

Geef aan wat voor tekst er op de ballon mag komen en welke kleur dit mag zijn. Wij personaliseren de Bubble Bouquet helemaal naar jouw wens!

Reserveren

Wanneer je via 'reserveren' de bubblebooth kiest, kun je op de pagina 'pakket & ontwerp" onderaan de reservering jouw wensen doorgeven.

Voor overige vragen of losse bestellingen neem contact op met bubblebouquet via Intsagram DM